måndag 4 juli 2011

Samuel 3 månader

Samuel växer och frodas. Ingen mätning på BVC förrän den 14 juli dock.
Han är en nyfiken pojke som blir mer och mer social. Han jollrar otroligt mycket och långa sekvenser. Det minns jag inte att storebror gjorde så här tidigt. Och jag bara fånler när han jollrar för det är så ljuvligt att lyssna på.

Samuel vill gärna att man svarar honom när han jollrar och vill ha ögonkontakt. Han blir så glad när han ser oss och vänder gärna huvudet mot dörröppningen om han hör någon i ett annat rum.

Samuel har börjat med snuttetrasa :) Han har en scarfs som han gärna vill hålla i när han ammar och när han ska sova. Oftast somnar han fortare om han får hålla i den med båda händerna. Han växlar även mellan att ha napp och tumme.

Samuel tycker det är roligare att sitta upp än att ligga på armen när han är vaken. Allra helst ska han stå och gärna hoppa och flyga helikopter ;) Man ser ju mer när man sitter upp :) och missar mindre. Han är väldigt stadig i ryggen och sitter rakt upp om han får bestämma.

Våra måltider är ingen höjdare. Samuel vill inte sitta själv eller ligga utan han vill vara med vid bordet och det är svårt att hålla honom och äta samtidigt. Så vi måste snart testa att bulla upp honom i matstolen. Han är oxå intresserad av vad vi stoppar i munnen.

På kvällarna är han ganska mammig och gosig. Stora idolen är Benjamin och det är spännande att kolla på vad Benjamin gör.

- Posted using BlogPress from my iPhone

1 kommentar:

  1. Grattis i efterskott på 3-månadersdagen!
    Visst är det roligt när de börjar bli lite mer uppmärksamma och kan följa med på ett annat sätt.

    Kram

    SvaraRadera