torsdag 8 september 2011

Samuel 5 månader

Något försenat kommer här Samuels 5 månadersbild. Det har varit lite mycket här på sistone så det har inte funnits tid att redigera foton direkt.

Samuel är en aktiv kille som helst vill vara i rörelse mest hela tiden. Han ligger inte stilla där man la honom på filten. Han ålar sig och kasar runt, mest i en cirkel. Han har börjat försöka krypa eller i alla fall att få upp rumpan i luften.

Han äter med god aptit både gröt, majs, potatis och palsternacka. Morot har han varit lite skeptisk mot och han blev väldigt hård i magen av det.

Samuel har haft feber efter att ha åkt på Benjamins första omgång höstbaciller sedan han började på dagis efter semestern. Lillkillen var otröstlig här hemma och hade nog ont i kroppen av sin feber.

Storebror är fortfarande toppen att titta på och följa med blicken. Det är roligt att sitta inne på storebrors rum när han leker och titta på alla roliga saker som han har där inne.

I kläder börjar Samuel mer och mer ha stl 68. Han är en stor kille men han följer sin kurva fint om än med en liten dipp på vikten efter förra veckans feber. Han väger numera 7,2 kg och är 66,5 cm lång.

Vi har rutiner på sovningen nu och det känns så skönt. Efter att vi lämnat storebror på dagis äter jag frukost. Under tiden börjar S bli trött och hans gnäll ändrar karaktär till tröttgnäll. När jag tar upp honom i famnen lägger han sig själv till rätta och vänder huvudet in mot mitt bröst och stänger oftast direkt ögonen. Så vill han gärna ligga en stund innan jag lägger honom i sängen. På kvällen somnar han oftast vid 19 beroende på om han tagit sig en liten tjuvtupplur kring 17 eller inte :o)





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar