fredag 20 maj 2011

My little naughty man

BVC för storebror idag. 17 kg, 108 cm lång men inte ok i rumpan. Han klarade inte syntestet på höger öga så vi ska testa om någon vecka igen. Sprutan gick bra, lite gnäll bara. Nu får vi se om det blir någon reaktion.

Lillebror blev vägd oxå för att kolla att han får i sig vad han ska trots att han kräks. Jodå, dagens matchvikt är 5,2 kg. 300 g upp sedan förra onsdagen.






Så här glad blir man när vågen pekar uppåt. Eller så var det bajsblöjan han levererade som var rolig ;)

- Posted using BlogPress from my iPhone

5 kommentarer:

  1. Härligt att allt gick bra.
    Hoppas att synen är ok nästa vecka. Ibland utvecklas ögonen i olika takt.

    Härligt att pappa Puh kommer hem igen!
    Då får du passa på att vila lite :-)

    Trevlig helg!
    Kram
    Katarina

    SvaraRadera
  2. Hoppas att synen bättrar sig snart, det brukar kunna skilja en del när de är små. Skönt att S går upp så bra trots alla kräkningar!

    Här har Matilda sovit så långa pass på dagarna att vissa måltider hoppats över, det visade ju sig på förra viktmätningen att hon inte gått upp i samma takt. Visserligen fortfarande bra, får se om det avtagit mer eller inte nästa vecka.

    SvaraRadera
  3. Ivy: Här missas inte ett mål mat och så långa sovpass har inte S. Speciellt inte när storebror är hemma :( Idag har det blivit 30 min pass bara, på tok för korta.

    SvaraRadera
  4. Åh, lite som Louisas, fast hon mådde bra av de korta sovpassen. Matilda hade nog varit världens grinigaste. Hon sover minst 2 timmar/gång på dagen, nån gån 4 timmar. Fast 3 hade varit allra bäst, så slipper brösten bli så förvirrade ;)

    Sover S kortare för att B väcker honom eller väsnas?

    SvaraRadera
  5. Ivy: Ja, han sover sämre för att B väcker honom. Plus att han sover sämre när det händer något annat än vanligt här hemma. Han är redan så inne i sina rutiner vi har i veckorna.

    SvaraRadera