måndag 7 september 2009

Vem kan motstå choklad?

Jag är ju ett chokladmonster utan dess like. När jag surfade runt och läste nyheterna på Expressen idag såg jag detta erbjudande. Det var inget köptvång efter första paketet så ja, jag skickade iväg en liten beställning. Jag kommer direkt när jag får det att gå ur medlemsskapet så klart. Men vem tackar nej till ett billigt erbjudande om choklad? :o)

Sedan sägs det ju att choklad är bra för hjärtat så det kör jag på :o)

3 kommentarer:

  1. Mmmmm choklad... Yummy! Du kanske inte vill avsluta medlemskapet sen ;)

    SvaraRadera
  2. Starbucks frappucinos (iskaffe) är superduper goda!

    Espressodrinkar kan man lika gärna köpa hos en duktigt barista, men dera frappucinos är mina favoriter.

    Visst, espressodrinkarna är också goda på Starbucks – men dyra också. Frappisarna däremot – tycker jag är värt slantarna – å det blir dessutom bara när vi är utomlands, så det blir inte så dyrt ’i längden’ ;)

    SvaraRadera
  3. Nu är mamma och pappa sålda på Prag och min bror o jag ska førsøka spara lite så att de kanske kan få matupplevelser och sight seeing (opera, dagsturer, museer osv) turer för en 5 dagars vistelse då. Men då följer vi inte med, utan det blir bara mamma och pappa (får vi extra pengar fr himlen så åker vi självklart med hehe, men det är föga troligt.).

    Så jag tror inte att det blir Italien, men inget är bestämt ännu iofs...


    Førresten så är min favorit mocha frap, men coffe frap smakar supergott också, men inte lika dessertig. Mochan är med en massa grädde på också hihihi

    SvaraRadera